Uit de Toekomst (2017):

Uit de Toekomst (2017):

Appzonec No Comments

Uit de Toekomst (2017):

App.Zone24 is uitgegroeid tot een bedrijf met aanzien. Het telt inmiddels  tien medewerkers die allen in plezier verbonden zijn aan de 24 applicatie- projecten, waarvan de eerste in 2014 werd gepresenteerd.  De industriële app. kende al gauw een domino-effect en rolde van de ene naar de andere branche. De naam App.Zone24 werd daarmee steeds vaker gezocht en gevonden.

2015: Het duurde vervolgens niet lang , voordat de tweede applicatie in de App- winkels verscheen. De wereld maakte hierdoor direct kennis met de beleving en de creativiteit van App.Zone24.  Het bedrijfsleven merkte wereldwijd de impact van deze tweede app.  De economie leefde op,  er ontstond een andere kijk op het woord “zakendoen”.

Ook met de derde applicatie kreeg App.Zone24 een grote groep mensen enthousiast. Deze app. werd een wereldwijde hit, waardoor App.Zone24 liet zien dat het ook op sociaal vlak voor veel plezier kon zorgen. Ook de media was lovend over de leuke- en effectieve applicaties. Zowel regionale als ook nationale vakbladen maakten graag reclame en zorgden voor een verhoogd verwachtingspatroon.

2016:  De voorbereidingen voor de vierde – en vijfde app. waren al in 2015 afgerond. Het succes uit 2015 zorgde echter voor een kleine vertraging, waardoor de apps. pas aan het einde van het eerste kwartaal van 2016 aan het nationale publiek verkocht konden worden.  Om alle IT-gerelateerde processen in goede banen te leiden, werd het bestaande team met 3 medewerkers uitgebreid.  In dat jaar werden nog twee kleinere projecten voltooid, die positieve gevolgen hadden voor het sociale leven.

2017: Om het succes te continueren, werd het team met medewerkers, uitgebreid van 3 naar 6 en van 6 naar uiteindelijk 10.  Een compleet IT-team moest er voor zorgen dat aan alle wensen en behoeftes kon worden voldaan. Daarnaast werd er nog meer aandacht geschonken aan de service voor klanten en aan marketing. Geheel naar de wens van oprichter -en eigenaar Eddy Coenmans, werd er hard gewerkt aan de ontwikkeling van een aantal applicaties met hulpmiddelen. Hierdoor werd de focus niet alleen gelegd op de applicaties zelf maar ook op aanverwante producten.  Op die manier zou App.Zone24 haar toekomst veilig kunnen stellen.

Op persoonlijk vlak veranderde er voor diezelfde Eddy Coenmans veel, maar dat houd hij – met alle begrip – voor zichzelf.

Nog een paar nachtjes slapen…slaap lekker….

Forum

Nog geen onderwerpen.

Follow Us

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinrssyoutubeby feather