De Verborgen Creativiteit van App.Zone24

De Verborgen Creativiteit van App.Zone24

Appzonec No Comment
Home

Beste Lezer(es),

Ik kan genieten van ieder stukje Creativiteit. Wij mensen moet die Creativiteit koesteren. In ieder mens zit een stukje verbeelding, een beetje fantasie dat er voor zorgt dat we een reden hebben om actief mee te helpen aan het scheppen van een “betere wereld”. Want dat is eigenlijk waarvoor we hier allemaal op aarde zijn.

Op alle vlakken van ons bestaan, houden we Creativiteit niet tegen. Ook al houden we onze ogen gesloten, zijn we in een diepe slaap gesukkeld en ontwaken we schijnbaar in een nieuwe wereld: de Creativiteit, de fantasie en de drang om iets te schrijven, te schilderen of constructief actief te zijn, is er nog steeds. En wordt in sommige gevallen alleen maar sterker.

App.Zone24 is ontwaakt uit een lange slaap. Het had veel eerder wakker kunnen worden. Het had de levens van vele mensen leuker en beter kunnen maken, als het eerder was opgestaan. Nu dat het er eenmaal is, moeten we het met z’n allen aanmoedigen. We moeten het met z’n allen steunen. Zodat we er voor kunnen zorgen dat er mooie – en efficiënt werkende Applicaties worden gemaakt. Zodat we er voor kunnen zorgen dat er binnenkort ook andere mooie resultaten worden geboekt. Dankzij onze investeringen in goede, leuke en soms ook emotionele projecten. Dat is dan dankzij onze Creativiteit en jullie steun.

Vanaf nu kunnen geïnteresseerden hun steun massaal aan App.Zone24 geven. Door een financiële bijdrage te doneren, door te investeren, door mee te denken en zeker ook: door mee te doen. Ga naar de optie:

Doneer nu!

om ons te ondersteunen. Of gebruik anders het contact formulier en laat ons jouw idee, vraag of opmerking weten.

Dagboek:
Vanochtend heb ik mijn onlangs aangeschafte IPhone overhandigd aan onze projectleider, in het restaurant van Hotel “de Wagenings Berg’.  Er is hiermee een stap gezet naar het testen van de eerste applicatie. Ik vind het moeilijk om er wat meer over te zeggen, want het is vooralsnog een “unieke” applicatie, en de angst om het idee kwijt te raken is groot en logisch. Het is nu aan de software ontwikkelaar om de test-software door ons te laten testen. En daarna wordt de software verder ontwikkeld. Alle applicaties hebben de afgelopen dagen de nodige aandacht gekregen. Het zijn allemaal puzzel stukken die langzaam in elkaar komen.
Ik ben met meerdere Apps. tegelijk actief. Dat is niet moeilijk, als je er een planning bij hebt. Het belangrijkste is dat de actiepunten worden uitgevoerd, zonder dat er een bepaalde druk bij komt kijken. Die heb ik bewust bij alle applicaties weg gelaten. Dus er is geen onnodige stress, er is geen deadline en het gaat zoals het gaat. Dat was tot aan een jaar geleden helemaal niets voor mij. Alles moest en zou volgens planning en afspraak gaan. De afspraak nu is eenvoudig: geen onnodige druk leggen op mensen die mee werken aan of voor App.Zone24. Dat werkt voor iedereen het beste.
Ik hoop dat we deze week nog een aantal goede stappen kunnen zetten. Zodat we de mensen die gaan investeren en doneren, kunnen vertellen met welke applicatie wij de wereld in zullen gaan. Ondertussen staan en zitten wij niet stil. Achter de schermen communiceren we met elkaar en wordt ieder stukje informatie netjes toegevoegd aan de projecten die klaar liggen om gepresenteerd te worden.
Je moet het straks eens zien als we de gordijnen open trekken….
Eddy Coenmans, oprichter van App.Zone24

Forum

Nog geen onderwerpen.

Follow Us

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinrssyoutubeby feather